ingatlanfelújítás Budapesten és                                               Miskolcon

Milyen munkáink vannak ?

A vidéki vályogház nyaralóvá alakításától, miskolci iroda átépítésén keresztül, a lipótvárosi minigarzon kialakításáig szinte mindent csinálunk. De csak "szinte", mert amihez nincs elég szakértelmünk, tapasztalatunk, elegendő kivitelezési kapacitásunk, azt a munkát nem vállaljuk el.

Mikro garzon

amíg nem nagy a család.......

Hihetetlen, de a képeken látható lakás alapterülete 17 négyzetméter.

Szükség volt hozzá egy nagy belmagasságú, 17 négyzetméter alapterületű helyiségre, fantáziára, némi pénzre, igényes kivitelezésre. A végeredmény egy élhető mikrogarzon fekvő galériával, kanapés nappalival, étkezővel, mini konyhával, zuhanyzós fürdőszobával.

                                                                                                             ingatlanfelújítás

Konyha

sokan ismerik a körfolyosós házak lakásait, amelyeknél közvetlenül a konyhába lépünk be....

Tudjuk, hogy fontos az első benyomás, hát legyen rendezett a konyha.

Ezek a konyhák is bizonyítják, hogy készen vásárolt, lapraszerelt konyhabútorral felújított konyhánk is lehet elegáns. A kivitelezés minősége természetesen döntő összetevője a tetszetős végeredménynek. Ide bizony szakember kell !

                           ingatlanfelújítás

Fürdőszoba

mekkora az ideális méretű fürdőszoba...

Felújításkor alapvetően a lakás adottságai határozzák meg a fürdőszoba méretét. A fürdőszoba felújítása, átépítése nem olcsó mulatság. Ha már belevágunk, ne fölöslegesen költsük a pénzt. Kis alapterületen is lehet szép fürdőszobánk.